Επιστροφές & Αλλαγές

Επιστροφές & Αλλαγές

Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο αντικείμενο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και είτε να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο αντικείμενο ίσης αξίας, είτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Πιο συγκεκριμένα, έχετε τις εξής επιλογές:

  • Αντικατάσταση: Μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουμε το ίδιο αντικείμενο σε διαφορετικό χρώμα ή κάποιο άλλο ίσης αξίας. Επιπλέον, σε περίπτωση που λάβατε ελαττωματικό ή λανθασμένο κωδικό, μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε με το ίδιο μοντέλο.
  • Επιστροφή των χρημάτων: Σας πιστώνουμε την αξία των αντικειμένων που επιστρέφετε στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε (εφόσον πραγματοποιήσατε την αγορά σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω αντικαταβολής) ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή, εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια και τα προστατευτικά σελοφάν των χεριών. Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων στις αποθήκες της Bartuggi βαραίνει τον πελάτη. Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να φροντίσετε, ώστε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του. Όλα τα επιστρεφόμενα αντικείμενα ελέγχονται και εάν δεν πληρούν τις ανωτέρω προδιαγραφές δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στους πελάτες. Η Bartuggi δεν καλύπτει το κόστος αποστολής και επιστροφής των αντικειμένων. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που λάβατε λανθασμένο η ελαττωματικό προϊόν.

Προϊόντα με ελαττώματα

Εάν πιστεύετε ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο ελάττωμα, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας, να μας περιγράψετε το αντικείμενο και το πρόβλημα που παρουσιάζει και θα σας δώσουμε περεταίρω οδηγίες για τις επόμενες ενέργειες που θα γίνουν. Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας μπορείτε να επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν στην διεύθυνση που ακολουθεί μέσω ΕΛΤΑ ή μεταφορικής εταιρείας και θα σας το αντικαταστήσουμε με ένα νέο μη ελαττωματικό. Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια και τα προστατευτικά σελοφάν των χεριών. Όλα τα επιστρεφόμενα αντικείμενα ελέγχονται και εάν δεν πληρούν τις ανωτέρω προδιαγραφές δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στους πελάτες. Οι επιστροφές και αντικαταστάσεις των προϊόντων θα γίνονται το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που σας επιβεβαιώσαμε ότι δικαιούστε αυτών.

Επιστροφές σε περίοδο εκπτώσεων

Σε περίοδο εκπτώσεων η επιστροφή χρημάτων, καθώς και η αντικατάσταση με κάποιο άλλο προϊόν γίνεται στην τρέχουσα αξία (εκπτωτική τιμή) των αντικειμένων που επιστρέφονται.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικής ή μερικής) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο ή να τηλεφωνήσετε στο 210 6891902. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε με email για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Θα μπορείτε όμως αφού την λάβετε να μας την επιστρέψετε σύμφωνα με την διαδικασία Επιστροφών & Αλλαγών

Τρόπος Επιστροφής Προϊόντος

Στην παραγγελία που θα σας σταλεί θα εσωκλείεται η φόρμα επιστροφών. Εάν χάσατε τη φόρμα επιστροφών μπορείτε να την τυπώσετε από εδώ. Συμπληρώστε την φόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται σε αυτήν και αποστείλετέ μας το αντικείμενο μαζί με την φόρμα στη διεύθυνση:

BARTUGGI HELLAS
ΣΑΜΟΥ 47
ΜΑΡΟΥΣΙ 15125
ΑΘΗΝΑ- ΕΛΛΑΔΑ

Παρακαλούμε να έχετε σημειώσει στη φόρμα εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση αντικειμένου. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες το αίτημα σας και θα σας αποστείλουμε επιβεβαιωτικό e-mail .

Εάν θέλετε να αλλάξετε ένα δώρο, το οποίο αγοράστηκε από το www.bartuggi.com, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 6891902 ή στο για να σας εξυπηρετήσουμε.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι τις προσφορές μας